Pizza med Røget Laks, 2 store pizzaer
Ingredienser:
25 g. gær
2½ dl. vand
1 tsk. salt
1 spsk. olivenolie
ca. 450 g. mel
1 ds. koncentreret tomatpure (140 g.)
1 tsk. salt
Friskkværnet peber
1 spsk. olivenolie
2 spsk. vand
2 dl. Cheasy fraiche 6 %
friskkværnet peber
200 g. røget laks i skiver
Dild
Fremgangsmåde:
1. Rør gæren ud i vand, tilsæt salt og olie og tilsæt melet lidt ad gangen.
2. Ælt godt igennem og lad dejen hæve lunt en time.
3. Del dejen i to og rul dem ud til ca. 40 cm i diamter. Læg på bagepair.
4. Rør tomatpure, salt, peber, olivenolie og vand sammen og fordel på pizzabundene.
5. Bag ca. 15 min ved 250 grader, gerne på en pizzasten, til bundene er sprøde.
6. Rør Cheasy fraiche med peber og fordel i klatter på pizzabundene.
7. Fordel laks i strimler på pizzaerne og drys med dild.
8. Server med en skål salat
Ingen kommentarer:
Send en kommentar