søndag den 19. august 2012

Grillede Urtebrød med Mozzarella og Tomat




I dag har jeg haft noget familie til indflytter-frokost, og det er altid en god anledning til at få lavet nogle sjove småretter. En af retterne i dag var disse grillede urtebrød. Retten kan med fordel også bruges til en velkomstsnack eller sågar en frokost eller forret.

Opskriften er fra det nyeste nummer af Spis Bedre, og jeg lavede den som opskriften lyder med undtagelse af en nedsat oliemængde.


Grillede Urtebrød med Mozzarella og Tomat til 4 personer som tapasret


Ingredienser:

½ potte persille
1 potte basilikum
1 fed hvidløg
1 spsk. olie
1 spsk. vand

1 mozzarellaost a 125 g.
2 tomater

½ ciabattabrød (jeg bruger dem der skal færdigbages hjemme)

Fremgangsmåde:

1. Pluk persillle og basilikum (gem 12 blade) og læg det i bægeret til din stavblender eller i en dyb skål.

2. Tilsæt hvidløget, olie og vand og blend til en glat masse. Den er lidt tyk.

3. Skær brødet i 6 skiver og halver skiverne. Smør dem med urtemassen og grill dem i ovnen til de er sprøde og gyldne i kanten.

4. Læg mozzarella, tomatskive og et basilikumblad på hver og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar