mandag den 20. august 2012

Små Svampeomeletter med Pølse




Jeg serverede denne ret til en frokost bestående af flere småretter. Det er vel i bund og grund en frittata med svampe og pølse, her bagt i muffinforme, så de får en portionsstørrelse. Det er en lækker ret der med fordel kan bruges i en brunch buffet, og som kan varieres på rigtig mange måder, f.eks. med tomat og bacon, hvorved det bliver en english breakfast frittata.


Små Svampeomeletter med Pølse, 12 stk.


Ingredienser:

200 g. champignon
300 g. pølser
1 løg
500 g. kartofler
1 spsk. olie
3 æg
½ tsk. røget paprika
salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

1. Skær champignon  og pølse i halve skiver. Steg champignon på en stor pande til vandet er løbet fra og fordampet og steg derefter pølserne med til de er gennemvarme og har stegeflade. Sæt til side.

2. Hak løgene fint og skræl og riv kartoflerne.

3. Varm olien på en pande og steg kartofler og løg til kartoflerne er møre, ca. 20 min.

4. Pisk æggene sammen og tilsæt salt og friskkværnet peber. Rør kartoflerne i og fordel i 12 store muffinforme.

5. Fordel pølseblandingen over æggeblandingen og drys med paprika.

6. Bag ca. 20 min ved 200 grader og server.



Omeletterne før bagning



Ingen kommentarer:

Send en kommentar