fredag den 19. oktober 2012

Fish Cakes med Røget Makrel




Jeg leder altid efter nye interessante måder at spise fisk på, og især måder som også kan få de mindre fiskespisende mennesker til at synes, at maden er lækker. Disse Fish Cakes (en slags fiskefrikadeller) fandt jeg på BBC Good Food og de er virkelig lækre, da den sprøde panering står godt til det bløde kartoffel og fiskecenter. Jeg spiste dem med en kartoffelsalat, men det er kun fantasien der sætter grænsen her.

Fish Cakes med Røget Makrel til 2 personer


Ingredienser:

150 g. kolde kogte kartofler, mosede
3 forårsløg
125 g. røget makrel, gerne pebermakrel
1 spsk. mel
1 sammenpisket æg
40 g. rasp

Fremgangsmåde:

1. Bland kartofler, forårsløg i tynde skriver og makrel i flager.

2. Form til 4 frikadeller der vendes først i mel, så i æg og til sidst i rasp. 

3. Steg i olie 5-6 min på hver side.

4. Server med citronbåde og det ønskede tilbehør.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar