mandag den 12. november 2012

Flutes med Rosmarin



Dette er den sidste omgang brød fra weekendens fest. Jeg valgte opskriften, som er fra Amo, da jeg ville bage nogle hvide brød, der havde noget massefylde og som smagte af noget. Der er sigtemel i brødet i stedet for hvedemel, og det kan udskiftes med almindeligt hvedemel, speltsigtemel eller hvad man nu har lyst til.

Flutes med rosmarin, 6 store flutes


Ingredienser:

100 g. gær
8 dl. vand
1 dl. olivenolie
4 tsk. salt
6 spsk. finthakket frisk rosmarin
4 spsk. akaciehonning
1100 g. sigtemel

Fremgangsmåde:

1. Opløs gæren i vand og tilsæt salt, rosmarin, honning og olivenolie.

2. Tilsæt melet lidt ad gangen og ælt grundigt.

3. Hæver lunt og tildækket 1 time.

4. Ælt dejen igennem og del i 6. Form hver del til et flute og læg på to bageplader med bagepapir.

5. Hæver lunt og tildækket 30 min. 

6. Overfladen snittes og flutene bager 12-15 min ved 200 grader. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar