fredag den 9. november 2012

Halloween Cupcakes med Chokolade og Appelsin



Til weekendens fest skulle jeg medbringe en kage til et fælles kaffebord, og da det jo lige har været Halloween, besluttede jeg, at det skulle være indenfor det tema. Cupcake'n er bygget op af en luftig chokoladekage og en cream cheese frosting med appelsin. Sammensat er smagen virkelig lækker, men kagen kan også serveres med anden frosting, glasur eller ingenting, hvormed det bare er en muffin.

Halloween Cupcakes med Chokolade og Appelsin, 18 stk.


Ingredienser:

125 g. mørk chokolade
125 g. smør
5 æg
250 g. sukker
150 g. mel
1 tsk. bagepulver

200 g. flødeost 
100 g. smør
150 g. flormelis
Reven skal af 1 appelsin
Rød og gul frugtfarve

75 g. mørk chokolade

Fremgangsmåde:

1. Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad og lad det køle 10 min.

2. Pisk æg og sukker skummende.

3. Sigt mel og bagepulver ned i dejen og rør forsigtigt med en dejskraber.

4. Vend forsigtigt chokoladeblandingen i.

5. Hæld dejen i 18 muffinforme. De skal kun være 2/3 fyldt.

6. Bag ca. 15 min ved 175 grader og lad kagerne køle helt af.

7. Pisk flødeosten blød.

8. Pisk blødt smør, flormelis og appelsinskal i flødeosten.

9. Farv med meget guld og en smule rød frugtfarve. Det kan godt tage lang tid at få netop den farve du ønsker. 

10. Smelt de 75 g. og hæld det i en sprøjtepose med lille tylle eller en plastikpose, hvor du klipper et meget lille hul. Sprøjt øjne og munde ud på bagepapir og lad dem størkne i køleskabet.

11. Dekorer kagerne med frosting, øjne og munde og server. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar