lørdag den 15. december 2012

Marcipankonfekt med Rom




Marcipan bliver kun bedre af at blive "loadet" med sprut, og der er frit valg på næsten alle hylder! (næsten!! - jeg tror ikke tequilla og gin er egnede ;)).

I denne variant har jeg puttet rom i marcipanen. Ikke meget, bare lige nok til at give en lille bismag.


Marcipankonfekt med Rom, ca. 15 stk.

Ingredienser:

100 g. marcipan
½ spsk. rom
50 g. mørk chokolade
krymmel

Fremgangsmåde:

1. Ælt rom ind i marcipanen. Tilsæt evt. lidt flormelis, hvis marcipan bliver for "våd". Tril til kugler. 

2. Bring en lille kasserolle med lidt vand i kog og tag af varmen.

3. Hæld 2/3 af chokoladen i en skål og stil den ovenpå gryden til chokoladen er smeltet.

4. Tag skålen af gryden, hæld resten af chokoladen i og smelt det.

5. Overtræk marcipankuglerne med chokolade, læg dem på bagepapir og drys med krymmel.

6. Køler helt af og opbevares køligt.

ProPoints: 1,5 points per stykke




Ingen kommentarer:

Send en kommentar