søndag den 17. februar 2013

Kartoffelpande med Porre og Pølse



Denne ret ser ikke ud af meget. Faktisk ligner den mest rod på en tallerken ;) Men Britterne kan noget med de der panderetter. Opskriften er fra BBC Good Food (ja, det er helt klart en af mine favoritter), og den er typisk Britisk i sin enkelthed og velsmag. Det er en "hash" hvilket faktisk ikke betyder andet end "stegte kartofler", i dette tilfælde med pølser, porre, ost og peberrod. Jeg brugte røde pølser, men en fersk pølse vil give retten en mere autentisk smag. 


Kartoffelpande med Porre og Pølse til 2 personer


Ingredienser:

4 tsk. olie
4 Langelænder nøglehulsmærkede hotdogpølser
400 g. kartofler
2 porre
1 tsk. fintrevet peberrod
50 g. revet ost 13 %
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Skær pølserne i skiver og steg dem sprøde i 2 tsk. olie. Tag dem af panden.

2. Tilsæt resten af olien og steg skrællede kartofler i tynde, halve skiver og porre i tynde skiver ved middel varme til det er mørt, ca. 15-20 min.

3. Hæld pølserne tilbage på panden sammen med peberrod og smag til med salt og peber. Server drysset med ost og evt. med en skål salat.

ProPoints: 12 points per person




Ingen kommentarer:

Send en kommentar