onsdag den 27. februar 2013

Pasta med Asparges og Ærter



En dejlig forårsbebuder, der er topsund med masser af grønsager, næsten ingen fedt og intet kød. Det er ren nydelse for kroppen. Retten kan dog sagtens suppleres med bacon, kylling eller hvad man nu lige synes, eller den kan være et tilbehør til et stykke kød. Retten bliver let vegansk ved at erstatte madlavningsfløde med f.eks. sojamælk eller kokosmælk.


Pasta med Asparges og Ærter til 2 personer


Ingredienser:

1 bdt. asparges
250 g. ærter
120 g. pasta
2 dl. madlavningsfløde 4 % eller sojamælk
2 spsk. hakket persille
3 spsk. hakket basilikum
salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen og lad den dryppe af.

2. Knæk enden af asparges og skær dem i snitter på skrå.

3. Bring en gryde vand i kog og kog asparges 2 min. Tilsæt ærter, bring i kog og kog yderligere 1 minut. Dryp af.

4. Hæld madlavningsfløde i en gryde og tilsæt pasta. Varm op. Tilsæt grønsager og krydderurter. Smag til med salt og peber og server.

ProPoints: 8 points per person



Ingen kommentarer:

Send en kommentar