søndag den 10. februar 2013

Pølsegullasch



Denne ret minder i bund og grund nok mere om en lidt alternativ svensk pølseret end om en gullasch, men den stammer fra BBC Good Food, og de har nok ikke en ret ved navn svensk pølseret. Det sagt, så smager retten rigtig godt, og er sundere end svensk pølseret, da den indeholder flere grønsager og ingen fløde/mælk. 


Pølsegullasch til 2 personer


Ingredienser:

4 tsk. olie
4 Langelænder nøglehulsmærkede hotdogpølser
1 løg
1 stor dåse konc. tomatpure
4 dl. vand
½ terning oksebouillon
2 tsk. paprika
½ tsk. sukker
2 tsk. salt
peber
400 g. kartofler
1 peberfrugt
4 forårsløg

Fremgangsmåde:

1. Varm 2 tsk. olie i en gryde og steg pølser i tern til de er gyldne. Tag dem op af gryden. 

2. Varm resten af olien og steg hakket løg 2-3 min. 

3. Tilsæt tomatpure, vand, bouillon, paprika, sukker, salt og peber og bring i kog. Tilsæt kartofler i tern og lad det simre under låg i ti min. 

4. Tilsæt pølser, peberfrugt i tern og forårsløg i ringe og lad det simre yderligere 5-10 min til kartoflerne er møre. Smag til og server.

ProPoints: 11 points per person




Ingen kommentarer:

Send en kommentar