mandag den 25. marts 2013

Grillet Tun med Mangosalsa



Jeg fandt denne opskrift i et nummer af Mad!. Det er en meget simpel ret, og den smager rigtig fint. En god hverdagsret der kan trylles frem på et øjeblik :)


Grillet Tun med Mangosalsa til 2 personer


Ingredienser:

2 tunsteaks a 125 g.
2 tsk. olie
salt og peber

1 mango
4 forårsløg
1 bdt. koriander
1 tsk. sambal oelek
2 tsk. limesaft
1 tsk. sukker

1 bakke salatblade, jeg brugte feldsalat
120 g. groft brød

Fremgangsmåde:

1. Skær mangoen i små tern og forårsløgene i tynde skiver. Bland med grofthakket koriander.

2. Rør sambal oelek, limesaft og sukker sammen og vend det i mangosalsaen. 

3. Krydr tunen med salt og peber og steg dem på en grillpande penslet med olie. Steg ca. 1½ min på hver side. 

4. Server tunen til mangosalsa ovenpå salatblade og med brød til. 

ProPoints: 7 points per portion


Ingen kommentarer:

Send en kommentar