onsdag den 13. marts 2013

Ingefærkylling med nudler



Endnu en wok af den rigtig nemme og sunde slags. Denne gang stammer opskriften fra Netto, og jeg har spicet den en hel del op, da mængden af hvidløg, ingefær og chili var noget begrænset. Man kan fint skære ned igen, hvis man ikke ønsker retten så spicy.


Ingefærkylling med nudler til 2 personer


Ingredienser:

150 g. kyllingefilet
2 cm. finthakket ingefær
2 tsk. olie
2 fed finthakket hvidløg
1 tsk. limesaft
1 tsk. sambal oelek
200 g. fintsnittet hvidkål
200 g. groftrevne gulerødder
½ dl. grofthakket koriander
½ dl. vand
salt og friskkværnet peber
125 g. nudler

Fremgangsmåde:

1. Skær kyllingen i tern og steg den med ingefær i en wok i olien til den er brunet.

2. Tilsæt hvidløg, lime, sambal oelek, hvidkål og gulerødder og steg kort. Tilsæt vand og koriander og smag til med salt og peber. Steg til grønsagerne er møre. 

3. Kog nudlerne og server med retten. 

ProPoints: 8 points per person


Ingen kommentarer:

Send en kommentar