fredag den 5. april 2013

Andelår og Kartofler i Ovn




Jeg elsker Nigella Lawson for hendes totale overgivelse til smag og velvære og dermed ligegyldighed overfor fedtindhold, sukkerindhold og andre sundshedsfremmende aspekter af maden. Hendes opskrifter er sjældent sunde, men de smager altid af god comfort food. Denne ret er ingen undtagelse. Arbejdsindsatsen er absolut minimal, prisen er lav og smagen er i top. 


Andelår og Kartofler i Ovn til 2 personer


Ingredienser:

2 andelår
2 bagekartofler
timian
salt
peber

Fremgangsmåde:

1. Steg andelårene på skindsiden på en tør pande til de tager farve. Læg dem med skindsiden opad i et ildfast fad.

2. Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Fordel dem rundt om andelårene.

3. Drys med salt, peber og timian og sæt i ovnen 1 time ved 200 grader. Rør af og til i kartoflerne. 

4. Server med en skål salat.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar