torsdag den 25. april 2013

Latinokylling med Ovnstegte Kartofler



Denne opskrift er i bund og grund bare kylling og kartofler krydret som i Sydamerika, men det smager af forkælelse, så simpelt eller ej, så skal I have den. Jeg spiste retten med Gulerødder med Chili, som også findes her på bloggen. 

Latinokylling med Ovnstegte Kartofler til 2 personer


Ingredienser:

250 g. kyllingebryst
400 g. kartofler
1 spsk. stødt spidskommen
1 spsk. stødt koriander
½ tsk. chilipulver
½ dl. finthakket koriander
1½ tsk. salt
1½ spsk. olie

Fremgangsmåde:

1. Bland spidskommen, koriander, chilipulver, koriander og salt og del i to portioner.

2. Skær kartoflerne i tern, gerne med skræl, og put dem i en lille plastikpose. Hæld 1 spsk. olie og en portion krydderier i posen, luk den og fordel krydderier og olie på kartoflerne. Steg dem i et ildfast fad i ovnen ca. 20 min ved 225 grader.

3. Skær kyllingen i 6 stykker og vend dem i den anden portion krydderier. Steg dem i resten af olien til de er netop møre og server med kartoflerne og evt. en grøn salat. 

ProPoints: 10 points per person

Ingen kommentarer:

Send en kommentar