fredag den 24. maj 2013

Edamamesalat med Feta




Endnu en af de gode frokostsalater, som desværre kun er fotograferet i adskilte dele og ikke en sammenhængende salat. Men den slags salater er nu engang bedst, når de ikke er blandet sammen hjemmefra. I denne omgang havde jeg hakket basilikum og dressing i små bøtter ved siden af selve salaten. 

Edamamesalat med Feta til 2 personer


Ingredienser:

200 g. edamamebønner (bælget vægt)
1 peberfrugt
150 g. ærter
½ agurk
100 g. feta max 5 %
1 potte basilikum
½ tsk. sambal oelek
1 spsk. olivenolie
1 spsk. vand
1 spsk. æblecidereddike
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Bland bønner, peberfrugt i tern, ærter, agurk i tern uden kerner og feta og fordel i to plastbøtter eller på to tallerkener.

2. Hak basilikum groft og fordel i to små plastbøtter eller over salaterne.

3. Rør olivenolie med vand, eddike, sambal oelek, salt og peber og fordel i to små plastbøtter eller over salaterne.

4. Server med groft brød.

ProPoints: 7 points per person


Ingen kommentarer:

Send en kommentar