onsdag den 19. juni 2013

Italienske Wraps med Skinke og Mozzarella

Ugens tema: Italien






Jeg fandt denne lækre frokostopskrift i et ældre nummer af Magasinet Mad! Og nøj det er god frokost! Jeg lavede to stk. søndag, den ene til frokost, og den anden til at medbringe på Jernalderlejr med skolen. På sådan en friluftstur bliver man bare monster sulten, og omend den måske indeholdt et par ting der ikke lige var at finde i jernalderens Danmark, så var den god i situationen ;) Wrap'en er fyldt med parmaskinke, pesto, soltørrede tomater og mozzarella, så det er ren Italien. 

Italienske Wraps med Skinke og Mozzarella til 2 personer


Ingredienser:

2 store tortillapandekager
2 spsk. pesto
4 blade krølsalat eller lignende
70-100 g. parmaskinke
1 kugle mozzarella
2 spsk. hakkede soltørrede tomater

Fremgangsmåde:

1. Smør pandekagerne med pesto og fordel salaten herover.

2. Fordel skinke, mozzarellaskiver og soltørrede tomater herover og rul stramt sammen.

3. Pak i husholdsningsfilm eller server med det samme. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar