torsdag den 18. juli 2013

Jordbærwrap

Ugens tema: Jordbærwrap






Kombinationen i denne wrap kan synes en smule sjov, men det smager virkelig godt. Sødmen fra jordbær og rosiner går super godt i hånd med den skarpe tzatziki og rucola. Opskriften er fra et ældre nummer af Spis Bedre, og det er virkelig sommermad der spiller - enten til frokost til aften. Retten er vegetarisk og bliver vegansk ved at erstatte Cheasy Fraiche med en sojayoghurt. Hvis du ønsker kød kan kikærterne erstattes af grillet kylling. 

Jordbærwraps til 2 personer


Ingredienser:

80 g. bulgur
½ dåse kikærter
salt og peber
100 g. jordbær
50 g. rucola
4 små fuldkornstortillas
50 g. nødde-rosinblanding (jeg købte min i Fakta)
½ agurk
2 fed hvidløg
1 dl. Cheasy Fraiche (eller græsk yoghurt)

Fremgangsmåde:

1. Kog bulguren og skyld den straks i koldt vand.

2. Skyld kikærterne og bland med bulgur. Krydr med salt og peber.

3. Skyld og tør salaten og rens jordbær og skær dem i skiver.

4. Skær agurken over på langs og fjern kernerne. Riv resten groft og pres væden fra. Bland med presset hvidløg og Cheasy Fraiche. Smag til med salt og peber.

5. Varm tortillaerne i staniol i ovnen ved 150 grader ca. 5 min. 

6. Fordel bulgurblanding, salat, jordbær, tzatziki og nøddeblanding på tortillas og fold sammen. Server. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar