onsdag den 17. juli 2013

Svinekoteletter og Bulgursalat med Jordbær

Ugens tema: Jordbær til aftensmad





Jeg fandt denne ret i juni's nummer af Spis Bedre. Det er en grillet svinekotelet og en bulgursalat med frugt, chili, dressing og salat. Virkelig lækker kombination af sødt, surt, salt og bittert. Jeg bruger ofte skinkesteaks i stedet for koteletter, da de er mere møre og kødfulde. 

Svinekoteletter og Bulgursalat med Jordbær til 2 personer


Ingredienser:

2 store svinekoteletter
salt og peber
½ lime

75 g. salatblade
2 nektariner
125 g. jordbær
½ rød chili
1½ dl. bulgur
1 spsk. limesaft
½ spsk. olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog bulguren og køl den straks af i koldt vand.

2. Skær nektariner og jordbær i skiver, skær chilien i små tern og skyld og tør salaten.

3. Rør limesaft, olivenolie, salt og peber sammen og vend med bulgur og salat. 

4. Krydr koteletterne med salt og peber og steg på en grill eller grillpande. Server med salaten. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar