fredag den 2. august 2013

Kartoffelsalat med Rejer og Sennepscreme

Ugens tema: Frokostsalater





Denne meget simple salat fandt jeg i et nummer af Magasinet Mad! En superlet forret, som alle kan lide eller en nem og smagfuld frokost. Den kan tilmed tilsættes grønsager, hvis man ønsker en mere fyldig og sund version. 


Kartoffelsalat med Rejer og Sennepscreme


Ingredienser:

300 g. små kogte kartofler
200 g. rejer

1 dl. creme fraiche 5 %
1 tsk. sennep
½ spsk. citronsaft
salt og peber
½ bdt. purløg
½ bdt. dild

Fremgangsmåde:

1. Rør creme fraiche sammen med sennep, citronsaft, salt, peber, klippet purløg og dildspidser. Gem lidt purløg til pynt.

2. Skær kartoflerne i halve og anret i to høje, smalle glasskåle. Fordel dressingen over og drys rejerne øverst. Pynt med purløg og server, evt. med et stykke godt brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar