onsdag den 7. august 2013

Mexicansk Tunsalat

Ugens tema: Frokost med tun på dåse





Jeg spiste denne salat til frokost, men den kan fint udgøre et let aftensmåltid, og den er vældig egnet til madpakken. Styrken i salaten kan styres med chilien, så om den er stærk eller ej er op til en selv. 

Mexicansk Tunsalat til 2 personer


Ingredienser:

1 dåse tun i vand, drænet
1 dåse kidneybønner, skyllede og drænede
1 rødløg
150 g. majs

1 spsk. olivenolie
½ spsk. citronsaft
½ tsk. stødt chili

salat
frisk koriander

Fremgangsmåde:

1. Bland tun, kidneybønner, finthakket rødløg og majs.

2. Rør olivenolie, citronsaft og chili sammen og bland det i salaten.

3. Fordel salatblade på to tallerkener eller i to plastbøtter, fordel salaten herover og drys med grofthakket koriander. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar