lørdag den 10. august 2013

Sandwich med Tun og Æg

Ugens tema: Frokost med tun på dåse





Jeg er netop kommet hjem fra to uger på sommerferiekoloni i Sæby. Jeg er afsted som køkkenarbejder hver eneste sommer, og det er intet mindre end fantastisk. Det betyder dog også, at bloggen i den periode kører på tidligere producerede indlæg, men nu er jeg hjemme i de vante omgivelser og kan igen lave nogle spændende sager. Men her i weekenden er det fortsat tun på dåse.

Kombinationen af tun og æg er en af mine favoritter, og i denne sandwich er der ikke tilsat mange andre smagsstoffer end tun, æg, citron, salt og mayonnaise. Simpel og velsmagende.

Sandwich med Tun og Æg til 2 personer


Ingredienser:

1 dåse tun i van
2 kogte æg
½ dl. mayonnaise light
revet skal af ½ citron
1/4 tsk. salt

Salat
2 sandwichboller

Fremgangsmåde:

1. Rør tun, finthakket æg, mayonnaise, citronskal og salt sammen.

2. Lun bollerne og fyld dem med salat og tunsalat. Server eller pak i film til madpakken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar