torsdag den 12. september 2013

Pitabrød med Rejer og Asparges




En lækker og super nem frokostpita, der sagtens kan tages med i madkassen, hvor den bliver bedst hvis fyldet først lægges i brødet, når det skal spises. Jeg køber Jumbo pitabrød i Bilka. De er lidt større end de almindelige og en af dem passer bedre til en frokost en de små.

Pitabrød med Rejer og Asparges til 2 personer


Ingredienser:

150 g. rejer
150 g. asparges
1 tsk. sennep
1 tsk. fintreven appelsinskal
1 spsk. appelsinsaft
1 spsk. olivenolie
1 spsk. fintklippet purløg

2 store pitabrød
salat

Fremgangsmåde:

1. Knæk enden af asparges og skær dem i 1 cm snitter. Bland med rejerne.

2. Rør sennep, appelsinskal, appelsinsaft, olie og purløg sammen og vend i rejer og asparges.

3. Lun pitabrødene og læg salat i. Fyld med reje-aspargesfyldet og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar