mandag den 7. oktober 2013

Gratineret Skinkebrød med Pære



Disse lækre, gratinerede brød er helt perfekte til en hjemmefrokost med familien eller gæster. Pærerne tilfører det klassiske skinke- og ostebrød en anderledes og sød smag, som komplementeres af rucolaens skarphed.

Gratineret Skinkebrød med Pære til 2 personer


Ingredienser:

4 skiver groft brød
2 spsk. sød sennep
2 pærer
100 g. kogt skinke
25 g. rucola
100 g. revet ost 13 %

Fremgangsmåde:

1. Rist brødene let og smør dem med sød sennep.

2. Skræl pærerne og skær dem i tynde skiver. Fordel skiverne på brødene.

3. Fordel skinke, rucola og ost over pæreskiverne.

4. Gratiner brødene i ovnen ved 225 grader til osten er smeltet og gylden. 

5. Anret på to tallerkener og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar