tirsdag den 29. oktober 2013

Gulerodssalat med Hvidløg og Rosiner




Denne salat ser ikke ud af meget, og da jeg fandt opskriften tænkte jeg heller ikke, at det var noget særligt. Men faktisk har den en rigtig lækker smag af persille og hvidløg og en lækker sødme fra rosiner. Guleroden selv forsvinder lidt rent smagsmæssigt, men det betyder ikke det store, da resten af ingredienserne træder flot frem. Klart et hit som tilbehør til mange forskellige ting eller som en del af en buffet.

Gulerodssalat med Hvidløg og Rosiner til 2 personer


Ingredienser:

250 g. gulerødder
½ bdt. persille
50 g. mayonnaise light
1 stort eller 2 små fed hvidløg
25 g. rosiner
½ tsk. citronsaft
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern. Kog dem 7 min i letsaltet vand og køl dem helt af i koldt vand.

2. Rør mayonnaise med hakket persille, presset hvidløg, rosiner, citronsaft, salt og peber og rør gulerødderne i. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar