lørdag den 5. oktober 2013

Svinekoteletter med Pære og Løg



En super lækker og ret simpel middag, der både gør sig godt en hverdagsaften og som gæstemiddag. Kombinationen af svinekød, pærer og løg er virkelig lækker og ovnstegte kartofler og en grøn salat gør sig godt til. Jeg valgte dog at lave en gulerodssalat, som også smagte super til.

Svinekoteletter med Pære og Løg til 2 personer


Ingredienser:

2 store svinekoteletter
2 tsk. oliemargarine
2 pærer
2 små eller 1 stort løg
½ bdt. salvie
1 tsk. olivenolie
sukker
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Skær pærer og låg i tynde både og læg dem i et ildfast fad smurt med olivenolie. 

2. Skær salvien i strimler og drys over pærer og løg sammen med lidt sukker, salt og peber. Drys resten af olien over og vend rundt.

3. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 20 min. 

4. Brun koteletterne i oliemargarine og krydr med salt og peber. Læg dem over pærer og løg og sæt det tilbage i ovnen yderligere 10-15 min alt efter koteletternes tykkelse.

5. Server med f.eks. ovnstegte kartofler og en grøn salat.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar