onsdag den 13. november 2013

Grøn Fetadip med Peberfrugt




Jeg lavede egentlig denne dip som fyld til et pitabrød i madpakken, men som det sker, så havde jeg ikke et pitabrød i fryseren, som jeg troede, så i stedet blev dippen til et smørepålæg til en grovbolle - stadig med i madpakken. 

Grøn Fetadip med Peberfrugt til 2 personer


Ingredienser:

1 grøn peberfrugt
100 g. feta 5 %
2 tsk. olivenolie
2 tsk. citronsaft
½ tsk. cayennepeber
1 spsk. hakket persille

Fremgangsmåde:

1. Skær peberfrugten over og fjern kernerne. Læg den med skæresiden nedad i et ildfast fad og bag ved 250 grader i 20 min. Læg peberfrugten i en plastikpose og lad den køle lidt af.

2. Tag skindet af peberfrugten og læg den i en skål med feta, olivenolie, citronsaft, cayennepeber og persille. Blend det glat.

3. Server i et pitabrød eller som smørepålæg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar