lørdag den 2. november 2013

Thaisalat med Hakket Kylling





Thaisalat med Hakket Kylling til 2 personer

Ingredienser:

1 stilk citrongræs (eller to fra glas)
2 kaffir limeblade
1 chili
2 fed hvidløg
2 cm. ingefær
1 spsk. sesamolie
200 g. hakket kylling 5 %
½ tsk. chilipulver
1/4 dl. fiskesauce
½ rødløg

1½ spsk. limesaft
½ håndfuld hakket basilikum
½ håndfuld hakket mynte
½ håndfuld hakket koriander

1/4 iceberg salat
½ agurk
2/3 bakke bønnespirer

100 g. jasminris

Fremgangsmåde:

1. Hæld ris og 1 tsk. salt i en gryde. Dæk med vand. Bring i kog og kog ved svag varme 10 min. Hæld vandet fra og lad risene hvile under låg til de skal spises. 

2. Hak fint eller blend citrongræs, limeblade, chili uden kerner, hvidløg og ingefær.

3. Svits blandingen i olie i en wok ca. 1 min. 

4. Tilsæt kød og chilipulver og svits ca. 1 min. 

5. Tilsæt fiskesauce og hakket rødløg og svits ca. 4 min. 

6. Tag wokken af varmen og rør limesaft og krydderurter i. 

7. Server med ris, strimlet salat, agurkestave og spirer.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar