lørdag den 28. december 2013

Laks med Pasta og Basilikumcreme




Her i juletiden kan det være forfriskende med noget mad, der overhovedet ikke smager af jul. I denne omgang blev det til et lækkert stykke stegt laks med pasta og en sommerlig basilikumcreme. Super lækkert og meget nemt. Jeg spiste citronstegte rosenkål til, men en grøn salat eller grønne ærter vil også passe fortrinligt til.

Laks med Pasta og Basilikumcreme til 2 personer


Ingredienser:

2 stk. laks a 125 gram
salt og peber
oliemargarine

100 g. pasta
½ squash

½ potte basilikum
2 dl. Cheasy Fraiche
1 fed hvidløg
salt 

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen.

2. Skær squash i tynde strimler med en kartoffelskræller. 

3. Blend basilikum, Cheasy Fraiche, hvidløg og salt til en glat creme. 

4. Krydr laksestykkerne med salt og peber og steg dem i oliemargarine. 

5. Kog squash med pastaen de sidste 30 sekunder og dræn den. 

6. Anret laks og pasta på to tallerkener og hæld cremen over.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar