onsdag den 11. december 2013

Pasta med Tun, Squash og Oliven




Pasta med tun er sundt, lækkert og især super nemt. Det er nemt at varierer med grønsager og sauce og kan krydres på et hav af forskellige måder. Denne ret er stopfuld af pikante smagsingredienser som oliven og kapers, og det gør den virkelig lækker, men måske ikke særligt børneegnet. 

Pasta med Tun, Squash og Oliven til 2 personer


Ingredienser:

100 g. pasta
1 squash
2 fed hvidløg
2 tsk. olie
salt og peber
1 dåse tun i vand
50 g. sorte oliven
1 spsk. kapers

20 g. parmesanost

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen. Gem vandet når du dræner pastaen.

2. Skær squash i tern, hak hvidløg fint og hak oliven groft.

3. Steg squash og hvidløg i olie ca. 5 min. 

4. Tilsæt drænet tun, oliven og kapers.

5. Tilsæt ½ dl. pastavand og smag til med salt og peber. 

6. Vend pastaen i og server med revet parmesanost.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar