mandag den 9. december 2013

Rejesalat




I efteråret og vinteren holder jeg meget af tung simremad og stærke udenlandske retter, men fra tid til anden får jeg lyst til rigtig sommermad. Let og lækker mad der smager af solskin og lange lyse dage. Denne salat lavede jeg på en af de dage. Sprød salat, lækre rejer, groft brød, dild og citron. Og ikke andet. Let, nemt og virkelig lækkert. 

Rejesalat til 2 personer


Ingredienser:

250 g. rejer (helst store)
½ agurk
1 romainesalat
½ potte dild
1½ spsk. olivenolie
1 dl. Cheasy Fraiche
½ citron
salt og peber

150 g. groft brød

Fremgangsmåde:

1. Rør olivenolie sammen med klippet dild, salt og peber.

2. Rør Cheasy Fraiche med revet citronskal, citronsaft, salt og peber.

3. Skræl agurken og skær i tykke halve skiver. Snit romainesalaten groft. Vend sammen og vend dildolie i.

4. Anret salaten på to tallerkener, anret rejerne ovenpå og slut af med dressingen. Server med brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar