torsdag den 16. januar 2014

Grillet Sandwich med Serrano og Mozzarella




Nogle gange skal det gå virkelig stærkt med aftensmaden, og så gør det ikke noget, at det ikke er det traditionelle varme måltid. Det må gerne ligne fastfood - så længe det er sundere og smager bedre. 

Jeg fandt denne opskrift i det nyeste nummer af Magasinet Mad! og tænkte straks, at det måtte prøves. I får opskriften, som jeg lavede den.

Grillet Sandwich med Serrano og Mozzarella til 2 personer


Ingredienser:

2 sandwichboller a 75 gram
2 tomater
125 g. mozzarella
1 håndfuld basilikum
60 g. serranoskinke
salt og peber

1 romainesalat
4 tomater
½ rødløg
2 tsk. koldpresset olie
2 tsk. frugteddike (jeg brugte hindbær)

Fremgangsmåde:

1. Flæk bollerne og fyld dem med tomat i skiver, mozzarella i skiver, basilikumblade og serranoskinke. Krydr med salt og peber.

2. Varm en grillpande og steg bollerne ved middel varme i nogle minutter. Pas på de ikke brænder for meget på.

3. Snit romainsalat, skær tomater i tern og hak rødløget. Anret på to tallerkener og dryp med olie og eddike. 

4. Server panini sammen med salaten på to tallerkener. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar