onsdag den 8. januar 2014

Sandwich med Skinke og Bacon



En super lækker sandwich, der bedst spises hjemme, når den lige er smurt, men som også kan laves på uristet brød og lægges i madpakken. Der skal dog så spares lidt på Cheasy Fraichen, da sandwichen ellers vil blive alt for våd. 

Sandwich med Skinke og Bacon til 2 personer


Ingredienser:

4 skiver groft sandwichbrød
3 spsk. Cheasy Fraiche
salt og peber
4 skiver bacon
salatblade
1 tomat
2 skiver skinke

Fremgangsmåde:

1. Steg baconen sprød og lad den dryppe af på køkkenrulle.

2. Rør Cheasy Fraiche med salt og peber.

3. Rist brødet og smør det med Cheasy Fraiche.

4. Læg salat, skinke, tomat og bacon på to skiver brød og læg de to øvrige skiver over. Skær i trekanter og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar