lørdag den 22. marts 2014

Pasta med Varmrøget Laks og Flødesauce




Denne ret er vaskeægte fastfood - især hvis du vælger at bruge en frisk pasta, f.eks. båndpasta (gerne grøn) eller tortellini. Retten er super simpel - pasta, fisk og sauce, og bør suppleres med en god skål salat. 

Pasta med Varmrøget Laks og Flødesauce til 2 personer


Ingredienser:

150 g. pasta
1 dl. hvidvin
1 dl. madlavningsfløde 4 %
2 spsk. revet parmesan
salt og peber
125-150 g. varmrøget laks
30 g. pinjekerner
1/4 bdt. persille

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen og hæld vandet fra. Lad den dryppe af.

2. Rist pinjekernerner på en tør pande.

3. Bring hvidvin i kog og lad det simre 1 minut.

4. Tilsæt madlavningsfløde, bring i kog og smag til med salt og peber.

5. Rør parmesan, laks i mindre stykker og pasta i retten.

6. Server retten i to dybe tallerkener drysset med pinjekerner og hakket persille og med en skål salat til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar