torsdag den 27. marts 2014

Røget Laks med Ricotta




Jeg elsker ricottaost, så da jeg fandt denne ide måtte den bare afprøves. Det er i bund og grund bare røget laks rullet udenom en creme af ricotta, men det smager bare super godt med et godt stykke brød.

Røget Laks med Ricotta, 6 stykker


Ingredienser:

125 g. røget laks
250 g. ricotta
1 potte dild
½ rødløg
1/4 potte kørvel
salt og peber

salatblade

Fremgangsmåde:

1. Rør ricotta med klippet dild, finthakket rødløg og hakket kørvel. Smag til med salt og peber.

2. Læg laksestykkerne som en lille plade på bagepapir og fordel ricottaen i en stribe midt på.

3. Fold laksen op om ricottaen, pak bagepapiret om laksen og sæt den på køl 2 timer.

4. Skær i seks skiver med en meget skarp kniv og anret på salatblade. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar