fredag den 18. april 2014

Torsk med Pesto og Dild




Som den opmærksomme læser nok har opdaget, så eksperimenterer jeg for tiden en del med at tilberede torsk, så det hverken bliver kedeligt eller "fisket". I denne omgang er torsken stegt i ovnen med en yoghurtmarinade med pesto og dild. Resultatet blev rigtig fint og jeg spiste torsken med et stykke godt brød og en lækker salat.

Torsk med Pesto og Dild til 2 personer


Ingredienser:

2 spsk. yoghurt naturel, gerne græsk
1 spsk. rød pesto
1 tsk. tørrede dildspidser (eller 1 spsk. friske)
salt og peber
2 torskeportioner

Fremgangsmåde:

1. Rør yoghurt med pesto og dildspidser og smag til med salt og peber.

2. Læg torskeportionerne på bagepapir i et ildfast fad og fordel yoghurten ud over. 

3. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 15-20 min til torsken er gennemstegt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar