tirsdag den 6. maj 2014

Pandekager med Krebsehaler




Madpandekager kan de fleste lide, og der er ingen grænser for, hvordan man kan variere fyldet. I denne version er de fyldt med krebsehaler, forårsløg og dild. Virkeligt lækre og meget simple. 

Pandekager med Krebsehaler til 2 personer


Ingredienser:

2 æg
100 g. mel
2 dl. mælk
½ tsk. salt
2 tsk. flydende margarine

140 g. krebsehaler
4 forårsløg
2 tsk. olie
1 fed hvidløg
½ tsk. paprika
½ dl. vand
½ tsk. citronsaft
1 tsk. tørrede dildspidser
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Pisk æg, mel, mælk og salt sammen og bag 4 pandekager i oliemargarine. Hold dem varme under stanniol.

2. Skær forårsløg i skiver og steg dem i olie 4-5 min. 

3. Tilsæt finthakket hvidløg, paprika, vand, citronsaft og dildspidser. Bring i kog og smag til med salt og peber.

4. Tilsæt krebsehaler og varm kort igennem. Fordel i pandekagerne, rul sammen og server med salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar