torsdag den 15. maj 2014

Salat med Kylling, Hindbær og Prima Donna





Så er det ved at være sommer - i hvert fald i mit hoved. Så ved sidste madklubaften lavede jeg denne toplækre sommersalat. Jeg havde brug for en let hovedret, da den skulle efterfølges af varme hveder, og det levede den fint op til. En rigtig tøsemiddag. Salaten er også fin som en lidt fyldig frokost, men egner sig ikke til madpakken.


Salat med Kylling, Hindbær og Prima Donna til 2 personer


Ingredienser:

250 g. kyllingebryst
salt og peber
2 tsk. olie

150 g. grønne bønner, gerne fra frost
½ bakke spæde salatblade
1 avocado
100 g. hindbær
20 g. Prima Donna ost (eller parmesan)

75 g. hindbær
1 spsk. hindbæreddike
1 spsk. sukker
1 spsk. vand
1 tsk. sennep
salt og peber

Brød

Fremgangsmåde:

1. Kog bønner 3 min i letsaltet vand og køl dem straks ned i koldt vand. Lad dem dryppe helt af.

2. Skyld salaten og slyng den tør. Skyld hindbærerne og lad dem dryppe af.

3. Blend 75 g. hindbær med hindbæreddike, sukker, vand og sennep og smag til med salt og peber.

4. Krydr kyllingen med salt og peber og steg i olie. Må gerne køle lidt af.

5. Anret salaten og bønnerne på to tallerkener og dryp dressingen over. Alternativt kan du vende salat og bønner i dressingen og derefter anrette dem.

6. Fyld op med avocado i tern, kylling i skiver, hindbær og ost. Server med brød


Ingen kommentarer:

Send en kommentar