torsdag den 19. juni 2014

Gulerodssuppe med Kokosmælk




Denne suppe er meget mildt krydret, så hvis man ønsker en mere asiatisk smag bør man skrue op for ingefær og chili. Den kan spises både som forret og hovedret og er lækkert aromatisk og mættende med et godt stykke brød til.

Gulerodssuppe med Kokosmælk til 2 personers hovedret


Ingredienser:

1 løg
2 tsk. olie
300 g. gulerødder
200 g. persillerod
1/2 chili
20 g. ingefær
1 dåse kokosmælk (gerne light)
4 dl. grønsagsbouillon
citronsaft
salt

frisk koriander
150 g. brød

Fremgangsmåde:

1. Hak løget og steg det klart i olie.

2. Skær gulerødder og persillerødder i skiver og steg kort sammen med løg, finthakket chili og finthakket ingefær. 

3. Tilsæt kokosmælk og bouillon, bring i kog og kog 20 min under låg.

4. Blend grundigt og smag til med citronsaft og salt.

5. Varm kort igennem og server drysset med hakket koriander og med brød til. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar