onsdag den 4. juni 2014

Pasta med Chilirejer, Hvidløg og Persille




Så er vi igen ved en af de der retter der ikke er særligt fotogene. Det sagt, så smager det fantastiske. Jeg brugte tigerrejer med skal til retten, men det var noget af et svineri at få de skaller pillet af, så køb rejer med halevifte i stedet, hvis du kan finde det. 

Pasta med Chilirejer, Hvidløg og Persille til 2 personer


Ingredienser:

120 g. pasta
2 fed hvidløg
2 tsk. olie
200 g. tigerrejer med halevifte
1 spsk. rød pesto
1/4 tsk. sambal oelek
salt og peber
1/4 bdt. hakket persille

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen i letsaltet vand. Hæld vandet fra.

2. Hak hvidløg fint og steg det i olie sammen med rejerne 2-3 min til de er gennemstegte.

3. Tilsæt pesto, chili og pasta og smag til med salt og peber.

4. Vend persille i og server i to pastatallekener med en skål salat til. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar