mandag den 2. juni 2014

Sesampaneret Tofu med Ingefærsauce



Det går aldrig helt galt når man vælger at panere noget i sesam, og det gælder også tofu. Det er en meget enkel og meget velsmagende måde at servere tofu på, og det kan serveres til alt muligt forskelligt tilbehør. Her er det nudler, grøntsager og en ingefærsauce.

Sesampaneret Tofu med Ingefærsauce til 2 personer


Ingredienser:

1 glas fast tofu (260 g.)
1 dl. sesamfrø
2 spsk. olie

1 lime
2 spsk. sojasauce
1 spsk. revet ingefær
1 spsk. akaciehonning

125 g. nudler
1/2 bdt. asparges
100 g. ærter
100 g. bønner

Fremgangsmåde:

1. Skær tofu i tynde skiver og vend i sesam. Steg i olie til sesamfrøene er gyldne.

2. Rør limesaft, sojasauce, ingefær og honning sammen.

3. Kog nudlerne.

4. Skær asparges i snitter og kog dem 3 min sammen med bønner. Kog ærterne med det sidste minut.

5. Anret nudler og grøntsager på to tallekener, dryp saucen over og læg tofu øverst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar