mandag den 23. juni 2014

Sticky Pork med Ris og Forårsløg



Her får i en lille supernem lækkerbisken fra Kina. Det tager få minutter at bikse sammen og smager super godt med en skål salat eller stegte grønsager til.

Sticky Pork med Ris og Forårsløg til 2 personer


Ingredienser:

2 svinesteaks eller koteletter

1 spsk. risvinseddike
3 spsk. sojasauce
1 fed hvidløg
2 tsk. sukker

2 forårsløg
100 g. jasminris

Fremgangsmåde:

1. Rør risvinseddike, sojasauce, sukker og presset hvidløg sammen.

2. Skær kødet i strimler og vend det i marinaden. Lad det stå 10 min eller længere.

3. Kog risene 10 min i letsaltet vand, hæld vandet fra og lad dem stå i gryden under låg.

4. Steg kødet i en smule af marinaden på en pande. Tag det af når det er gennemstegt.

5. Hæld resten af marinaden på panden og lad den koge et par minutter under omrøring til den er blevet sirupstyk.

6. Server kødet ovenpå ris, overhældt med marinaden og drysset med snittet forårsløg. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar