torsdag den 2. oktober 2014

Græskarsuppe med Æbler og Ingefær





Så er det igen blevet tid til en af de lækre, varme efterårssupper. Jeg havde noget butternutsquash fra sidste suppe, så den måtte bruges. Denne gang sat sammen med sødt æble, frisk ingefær og krydret koriander. En virkelig lækker suppe, der er gode venner med kalorieregnskabet. 

Græskarsuppe med Æbler og Ingefær til 2 personer


Ingredienser:

2 løg
2 fed hvidløg
500 g. butternutsquash
2 æbler
½ tsk. stødt koriander
3 cm. frisk ingefær
½ liter hønsebouillon
salt
1½ dl. Cheasy Fraiche
1 tsk. mel

Hakket persille
200 g. groft brød

Fremgangsmåde:

1. Hak løg og hvidløg. Skræl græskar og æbler, fjerne kerner og skær i tern. 

2. Hæld det hele i en gryde med koriander, finthakket ingefær og bouillon. Bring i kog og kog 30 min.

3. Blend suppen med en stavblender til den er helt glat og smag til med salt.

4. Rør mel i Cheasy Fraiche og rør det forsigtigt i suppen. Server drysset med persille og med godt brød til.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar