torsdag den 15. januar 2015

Grøntsager i Sursødsauce med Cashewnødder




Kender I det, at man står og overvejer, hvad dagens grøntsag skal være. Og ender med at koge nogle gulerødder eller lave en salat. Det er ikke svært og tager ikke længere tid at lave nyt og spændende grønt tilbehør. Denne ret er grøntsager i en smule sursød sauce og drysset med lidt cashewnødder. Ud over snitning af grøntsagerne tager retten kun 5 min at lave. 

Ugens tema: Squash

Grøntsager i Sursødsauce med Cashewnødder til 2 personer


Ingredienser:

1 spsk. olie
1/4 tsk. chilipulver
1 løg i tynde skiver
1 gulerod i tynde skiver
1 squash, uden kerner og i tynde skiver
100 g. broccoli (gerne fra frost)
100 g. champignon i skiver
75 g. hel spinat (frost)
1 spsk. sukker
1 spsk. sojasauce
½ spsk. riseddike
salt og peber
20 g. ristede cashewnødder

Fremgangsmåde:

1. Opvarm olien i en wok og steg chili ganske kort.

2. Tilsæt løg og steg 1-2 min til løgene bliver klare.

3. Tilsæt gulerod, squash og broccoli i små buketter og steg ca. 3 min.

4. Tilsæt champignon, spinat, sukker, sojasauce og riseddike og steg til champignonerne tabe væsken.

5. Smag til med salt og peber og server drysset med nødder. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar