torsdag den 5. februar 2015

Kylling med Citron og Hvidløg



Denne ret er en super nem og meget hurtig måde at tilberede kylling - fuld af smag! Kyllingen kan spises som den er med brød til, i pitabrød, i en tortilla, som alternativt fyld på brændende kærlighed, blandet med pasta eller ris osv. Der er ikke mange grænser. Jeg spiste den med brød og salat en dag, hvor jeg kom sent hjem.

Ugens tema: Citron

Kylling med Citron og Hvidløg til 2 personer


Ingredienser:

250 g. kyllingebryst
2 tsk. olie
1 lille løg
4 fed hvidløg
1 usprøjtet citron
½ potte persille
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Skær kyllingen i meget tynde skiver, hak løg og hvidlløg fint, riv skallen af halvdelen af citronen, pres saften af hele citronen og hak persille groft.

2. Steg løg 3-4 min i olie til det bliver klart. Tilsæt hvidløg og steg ca. 30 sekunder.

3. Tilsæt kyllingen og steg til kyllingen bruner. 

4. Tilsæt citronskal og saft og kog ind til saften er næsten væk. Tag panden af varmen.

5. Rør persille i og smag til med salt og peber.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar