søndag den 1. februar 2015

Kylling med Penne og Ærter i Flødesauce



Det her er en rigtig fredagsret. Det tager et øjeblik at lave den, den kræver ikke det store i ingredienser. Og det smager lidt af syndig forkælelse, uden at være det vel at mærke. 

Ugens tema: Kylling

Kylling med Penne og Ærter i Flødesauce til 2 personer


Ingredienser:

100 g. pasta penne (eller anden form)
2 tsk. olie
50 g. bacontern
250 g. kyllingebryst
salt og peber
1 dl. hvidvin
100 g. ærter
1 dl. madlavningsfløde

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen i saltet vand.

2. Varm olie på en pande og læg kyllingebryst og bacon på. Steg ved ret hård varme ca. 5 min. 

3. Vend kyllingen, krydr med salt og peber og hæld hvidvinen på. Steg ved høj varme til hvidvinen er næsten fordampet.

4. Tag kyllingen af og hold den varm. Tilsæt fløde til panden sammen med ærter og varm godt igennem. Smag til med salt og peber.

5. Hæld vandet fra pastaen og vend pastaen i saucen. Server med kylling på toppen. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar