tirsdag den 10. februar 2015

Tortellini med Ricotta, Spinat og Bacon




Ugens tema: Tortellini

En virkelig nem hverdagsret der smager lidt af forkælelse.

Tortellini med Ricotta, Spinat og Bacon til 2 personer

Ingredienser:

250 g. tortellini (fyld efter smag)
100 g. bacontern
25 g. valnødder
1 citron
2 spsk. revet parmesan
2 tsk. olivenolie
salt og peber
100 g. babyspinat
2 spsk. ricotta

Fremgangsmåde:

1. Kog tortellini i saltet vand til den er mør. Hæld vandet fra.

2. Steg bacon på en tør pande til det er næsten sprødt. Tilsæt valnødder og steg med til sidst.

3. Riv skallen af halvdelen af citronen og pres saften af det hele. Bland dem med olivenolie og halvdelen af parmesanosten. Krydr med salt og peber.

4. Skyld spinaten og lad den dryppe lidt af.

5. Bland tortellini med bacon, nødder, spinat, ricotta og oliedressingen. Server i to dybe tallerkener drysset med resten af parmesanosten. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar