mandag den 16. marts 2015

Spaghetti Carbonara - Og nyt ugetema: Italien



Ugens tema: Italien

I denne uge laver jeg mad fra Italien, og det bliver nogle af de meget velkendte klassiskere fra ferien i Italien, så det er tid til at pakke ferieminderne frem og bare nyde smagen af sol og sommer.

Ugens opskrifter:

Spaghetti Carbonara
Cannelloni med ricotta og basilikum
Ratatouille
Italiensk kylling og polenta
Spaghetti Bolognese

Dagens opskrift er en af mine absolutte livretter fra Italien. Men det er vel også svært ikke at holde af bacon, hvid spaghetti og cremet ostesauce. Super nemt, lynhurtigt og ren forkælelse. 




Spaghetti Carbonara til 2 personer


Ingredienser:

150 g. spaghetti
100 g. bacon i tern
friskkværnet peber
2 æg
40 g. revet parmesan

revet parmesan
grofthakket basilikum

Fremgangsmåde:

1. Kog spaghettien i saltet vand.

2. Steg bacon sprødt på en pande. Krydr med peber.

3. Pisk æggene sammen.

4. Hæld vandet fra pastaen og hæld den tilbage i gryden. Tilsæt æg, parmesan og bacon og rør rundt til saucen tykner. Stil evt. gryden kort på den varme kogeplader, men pas på at æggene ikke koagulerer.

5. Server i to dybe tallerkener drysset med parmesan og basilikum. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar