lørdag den 11. april 2015

Æggecreme med Stenbiderrogn




Ugens tema: Forårsfrokost

Denne opskrift afrunder temaet Forårsfrokost. Mandag er det tid til en af årstidens grønsager - den grønne asparges. Der vil være inspiration til mange forskellige måder at bruge den grønne asparges i hverdagsmadlavningen.

Æggecreme med Stenbiderrogn til 4 personer


Ingredienser:

200 g. stenbiderrogn
3 æg
3 spsk. mayonnaise
3 spsk. creme fraiche
1 tsk. sennep
1 bdt. purløg
salt og peber

brød

Fremgangsmåde:

1. Kog æggene til de er hårdkogte og køl dem godt af. Pil dem og hak dem.

2. Rør mayonnaise, cremefraiche, sennep, hakket æg og klippet purløg (gem lidt til pynt) sammen. Smag til med salt og peber. 

3. Anret æggecreme og stenbiderrogn lagvis i portionsglas. Slut af med rogn og pynt med purløg. Server med brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar