onsdag den 27. maj 2015

Fyldt Hornfisk med Tomater og Krydderurter




Ugens tema: Hornfisk

Hornfisk serveres oftest stegt, men i dagens opskrift er fisken bagt i ovnen, og den smager stadig fortrinligt. Den er fyldt med tomater, hvidløg og krydderurter, og jeg serverede den med ovnstegte kartofler og avocado.

Fyldt Hornfisk  med Tomater og Krydderurter til 2 personer


Ingredienser:

2 hornfiskefileter (ca. 350 g.)
1 løg
2 fed hvidløg
2 tomater
1 spsk. hakket estragon
2 spsk. hakket basilikum
1 dl. hvidvin
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Rens fisken og skær i fileter, hvis du har købt hele fisk. Krydr fileterne med salt og peber.

2. Hak løg og hvidløg fint. Fjern kernerne fra tomater og skær i tern. Bland med løg, hvidløg, estragon og basilikum. Krydr med salt og peber.

3. Fordel fyldet på fileterne og rul sammen. Læg i et ildfast fad.

4. Hæld hvidvin i fadet og sæt i ovnen 20 min ved 175 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar