mandag den 11. maj 2015

Orangekylling med Mango-Couscous - og nyt ugetema: Mango



Ugens tema: Mango

I denne uge handler det om hovedretter med mango. Mango er lige nu ude i butikkerne til en meget rimelig pris, og der er rigtig mange muligheder for at tilsætte den til hovedretten i stedet for altid bare at spise den som mellemmåltid. Mange af retterne har et asiatisk islæt.

Ugens opskrifter

Orangekylling med Mango-Couscous
Wok med Oksekød og Mango
Orientalske Koteletter med Mangospyd og Bulgursalat
Kyllingewok med Mango og Nudler
Bøfsalat med Chili og Mango

Dagens ret er virkelig let og hurtig at lave, og den smager lækkert af sødlig marinade, sennep og mango. 




Orangekylling med Mango-Couscous til 2 personer


Ingredienser:

½ mango
2 forårsløg
½ tsk. spidskommen
1½ spsk. frugteddike
100 g. couscous
2 dl. kogende vand
½ tsk. salt
2 spsk. appelsinmarmelade
2 tsk. grov sennep
2 kyllingebrytsfileter i strimler

Fremgangsmåde:

1. Skær mango i tern og forårsløg i tynde ringe. Bland det med spidskommen og eddike.

2. Hæld kogende vand og salt over couscous og dæk til. Lad det stå mindst 5 min.

3. Bland marmelade og sennep og vend kyllingen i det. Fordel på bagepapir og sæt i ovnen 10 min ved 225 grader.

4. Anret mango på couscous og kylling øverst. Server med en skål salat.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar